Beregn din pris​​

Få et prisestimat

Ønsker du at få udregnet et prisestimat, så vælg din ydelse nedenfor:

Snerydning og saltning af veje

Få hjælp til din vinterbekæmpelse

Få hjælp til din vinterbekæmpelse

Når det bliver vinter i Danmark, er det vigtigt, at vi alle sammen passer godt på, at der ikke opstår ulykker som følge af glatte veje eller store mængder sne på vej såvel som fortov. Vinterbekæmpelsen kan dog være utrolig tidskrævende for den enkelte, og det kan være svært på forhånd at vide, hvornår man skal være forberedt på at skulle salte og rydde for sne.

Derfor kan du med stor fordel vælge at lade os hos Slagelse Rengøring udføre arbejdet. Vi tilbyder blandt andet snerydning og andre former for vinterbekæmpelse for private husejere såvel som en række forskellige typer erhvervskunder. Det kan for eksempel være på privat vej, fortov eller parkeringsanlæg i Vemmelev, Sorø, Slagelse eller omegn.

Vi udfører vores arbejde i en høj kvalitet

Det er vigtigt for os altid at udføre vores arbejde i en høj kvalitet, men især i forbindelse med vinterbekæmpelse er det særligt vigtigt, at arbejdet bliver udført grundigt, så der ikke opstår nogen ulykker hverken for bilister, cyklister eller for gående.

Derfor kan du altid forvente, at vi udfører kvalitetsbevidst arbejde, og at det er dansktalende medarbejdere, der varetager din opgave, så du kan være helt sikker på, at vedkommende har forstået opgaven korrekt.

Vores medarbejdere er stabile og pålidelige

Snerydning og saltning af vejene skal udføres på nogle særlige tidspunkter i løbet af vinterhalvåret, og det er vigtigt, at man både som privatperson og erhvervskunde kan regne med, at arbejdet bliver udført til den rette tid.

Vores personale er både stabile

Hvad koster snerydning?

Vores priser på snerydning afhænger blandt andet af, om du blot ønsker vores hjælp efter behov, eller om du ønsker at indgå en fast aftale med os. Du er derfor altid meget velkommen til at kontakte os for en indledende snak omkring din opgave. 

På baggrund heraf udarbejder vi efterfølgende et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, der lever op til lige netop dine individuelle ønsker og behov.

Kontakt os

Kontakt os nu

Benyt formularen og beskriv din opgave, herefter vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg Slagelse Rengøring på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktinformation

Telefon: 40 22 99 77

E-mail: info@slagelserengoering.dk

Firmainformation 

Havremarken 19, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

CVR: 43044095

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket