Beregn din pris​​

Få et prisestimat

Ønsker du at få udregnet et prisestimat, så vælg din ydelse nedenfor:

Hovedrengøring med komplette løsninger

Vi hjælper dig med alt det beskidte arbejde

Har du en travl hverdag, og gider du ikke at bruge tid og ressourcer på at gøre rent? Skal du have gæster, og ønsker du i den forbindelse en hovedrengøring? Eller trænger dit hjem til en grundig forårsrengøring fra kælder til kvist? Uanset hvorfor du ønsker hjælp til hovedrengøring, så kan vi klare alt det beskidte arbejde for dig.

Hos Slagelse Rengøringkan vi nemlig løse en lang række forskellige rengøringsopgaver, så du får mere tid til dig selv og din familie i hverdagen. Uanset hvad dine behov er, kan vores hold af dygtige rengøringsfolk hjælpe dig. Vi står til rådighed, uanset om det er en lille eller stor rengøringsopgave, og vi kan blandt andet hjælpe med hovedrengøring for kunder i Slagelse, Sorø, Roskilde, Ringsted og omegn.

Få en fast aftale om hovedrengøring

​Du kan vælge mellem flere typer rengøringshjælp: Enten kommer vi ud og laver en engangsrengøring, f.eks. i forbindelse med et større arrangement, en flytning eller lignende, og ellers kan du oprette en fast aftale om rengøringshjælp, hvor vi f.eks. kommer ud 1-2 om ugen eller måneden. Sådan kan vi hjælpe dig med at holde fast i de gode rengøringsrutiner i hverdagen.

Uanset hvilken løsning du vælger, så tilpasser vi vores hovedrengøring ud fra dine behov. Vi udformer nemlig gerne en rengøringsplan til hver enkelt opgave, så du altid ved, i hvilket omfang vi gør rent, når vi kommer forbi. Vores hovedrengøring er dog altid dybdegående og grundig, så du får gjort rent alle de steder og afkroge, hvor man normalt ikke kommer forbi i en travl hverdag.​

Kontakt os og få et tilbud i dag

Har du spørgsmål til vores priser på hovedrengøring eller dine muligheder for en fast aftale? Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil indhente et tilbud på din rengøringsopgave.

Fortæl os om din oplevelse

Din mening er vigtig for os, og vi vil gerne høre hvad du synes. Ved at skrive en anmeldelse på vores Pleje.dk side, hjælper du ikke kun os med at forbedre vores service, men du hjælper også andre med at træffe informerede valg

Klik på nedenstående link for at dele din oplevelse​

Kontakt os nu

Benyt formularen og beskriv din opgave, herefter vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Følg Slagelse Rengøring på Facebook

Følg os og få større indblik i vores hverdag

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

Kontaktinformation

Telefon: 40 22 99 77

E-mail: info@slagelserengoering.dk

Firmainformation 

Havremarken 19, 4200 Slagelse

Klik her for rutevejledning

CVR: 43044095

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket